Pardoselile industriale cu cuart au devenit, in ultimele decenii, inlocuitorul suprafetelor betonate clasice. Prin introducerea acoperirii cu cuart, ca strat de uzura, suprafata devine mult mai durabila prin cresterea rezistentei.

Pardoselile cu cuart au aplicatii comerciale si industriale datorita durabilitatii exceptionale, omogenitatii, ratei mici de absorbtie a umiditatii si a unei garantii indelungate. Aceste calitati o recomanda pentru utilizarea in centre logistice, spatii de productie, supermarket-uri, hale industriale, parcarile si platformele de pe langa acestea.

Pardoselile cu cuart sunt o varianta cu costuri reduse in comparatie cu suprafetele placate cu placi ceramice sau alte placi cu pietre naturale.

Reconditionare padoseli - slefuire beton - rasini epoxidice

Într-o eră a tehnologizării, în care totul se desfășoară în pas alert, PARDEX vă oferă soluția pentru a păși mereu în siguranță. Indiferent că vă veți afla la serviciu, cumpărături, veți petrece timpul alături de prieteni și familie în oraș sau vă veți afla în intimitatea căminului, suprafața pe care veți păși, va fi cea mai rezistentă. PARDEX vă propune, astfel, un nou concept: pardoseli recondiționate din beton, ușor de curățat, rezistente la trafic intens, intemperii și soluții chimice având costuri de întreținere foarte mici.

PARDEX este o societate cu capital privat specializată în recondiţionarea pardoselilor sintetice, recondiționarea pardoselilor industriale prin şlefuirea şi lustruirea suprafeţelor din beton, mozaic, marmură, granit sau alte pietre naturale. Compania noastră are o echipa tehnică şi comercială capabilă să identifice şi să analizeze cerinţele clienţilor săi şi să le ofere cele mai potrivite soluţii.

Avem peste 15 ani experienţă, din care un deceniu l-am dedicat realizării pardoselilor elicopterizate din beton. În ultimii 10 ani, compania noastră a decis să se specializeze, oferind servicii de recondiţionare pentru mai multe tipuri de pardoseli.

Am devenit parteneri oficiali HTC Super Floor Suedia și putem pune la dispoziția clienţilor ultima tehnologie de șlefuire a pardoselilor. Sistemele HTC includ un concept complet care ia în considerare Economia, Ergonomia şi Ecologia.

Fie că este vorba despre cele comerciale, industriale sau rezidenţiale, de interior sau exterior, pardoselile PARDEX vă vor face să apreciaţi faptul că păşiţi pe suprafaţe speciale din beton. Noi vom Şlefui, Finisa, Chitui și Lustrui betonul, iar prin recondiţionare, vom scoate la suprafaţă un strat nou de beton, mai rezistent, care păstrează caracteristicile proiectantului fiind, totodată, rezistent la zgârieturi.

Experienta De Peste

Ani

Suprafata Prelucrata

Proiecte Finalizate

+