Pardoselile industriale sunt supuse uzurii in timp si necesita reconditionare. Reconditionarea pardoselilor industriale, prin slefuirea betonului reduce costurile pe termen scurt si lung, asigura usurinta la curatare si pastrare, asigura stralucirea si pastreaza suprafata in conditii bune pentru o perioada mai lunga de timp. Cu un proces de tratare chimica suprafata redevine dura si rezistenta la uzura . Fisurile pardoselilor se elimina cu usurinta prin colmatare cu materiale semielastice, care restabilesc proprietatile si imaginea suprafetei.

HTC Super Floor Suedia s-a infiintat in 1987 si s-a dezvoltat ca producător mondial şi furnizor de sisteme complete de slefuire si intretinere pentru pardoseli.

Sistemele HTC includ un concept complet, care să ia în considerare Economia, Ergonomia şi Ecologia. Conceptul de afaceri al HTC este de a dezvolta, produce şi vinde solutii profesionale pentru pardoseli.

Pardex este partener oficial al HTC Super Floor Suedia si va pune la dispozitie ultima tehnologie in privinta slefuirii pardoselilor din beton, marmura, granit sau alte pietre naturale.

DE CE SĂ RECONDIȚIONAȚI PARDOSELILE DIN BETON?

Dorim să vă facem cunoscute câteva aspecte pentru a fi siguri că dumneavoastră, CLIENTUL, primiți exact podeaua pe care o doriți. La fel ca și în cazul pardoselilor din lemn sau ceramică și în cazul celor din beton există avantaje și dezavantaje.

De-a lungul anilor, betonul se contaminează cu detergent, uleiuri de tot felul, alţi agenţi chimici, urme de anvelope, chiar şi bucăţi de lemn. Prin recondiţionare, putem elimina toate aceste neajunsuri, scoţând la suprafaţă un strat nou de beton, mai rezistent, care păstrează caracteristicile proiectantului fiind, totodată, rezistent la zgârieturi și cel mai important are COSTURI DE ÎNTREȚINERE MICI.

Avantajele pardoselilor Superfloor ™

Procesul de reconditionare prin slefuirea betonului este curat si dureaza putin timp.
Rezistenta la trafic intens.
Rezistenta la deversari de substante petrochimice, uleiuri, urme de anvelope de camion si/sau stivuitor si usor de curatat.
Nu are problemele de transmitere a umiditatii ; pardoselile Superfloor™ respira, nu au probleme de eliminare a umiditatii precum pardoselile sigilate sau cele cu gresie.
Reflexia mare a luminii ; o proprietate importanta pentru pardoselile din depozite, supermarketuri , parcarile interioare si alte facilități publice, care doresc un aspect luminos , curat , profesional ; de asemenea, economiseste energie prin reducerea cerintelor de iluminat artificial.
Reconditionarea pardoselilor din beton, prin slefuire, este un proces uscat, fara factori de contaminare sau aburi nocivi.
Suprafata poate fi data in folosinta imediat dupa finalizare.
Noi credem că în fiecare placa de beton veche sau noua , exista o frumoasa podea de beton lustruit, care abia asteapta sa fie descoperita.
O placa de beton slefuita si lustruita profesional, nu numai ca va arata foarte bine ani de zile, dar de asemenea, va genera costuri de intretinere foarte mici.

UTILAJELE NOASTRE