Tehnologie HTC

Betonul a avut întodeauna marele avantaj de a fi rezistent, robust dar totodată și dezavanatajul de a se dezvălui gri şi neatrăgător. Secretul a fost însă dat în vileag și totul s-a schimbat de cand au aparut serviciile de șlefuire beton.

Betonul nu mai este așa cum îl știați dumneavoastră! PARDEX utilizează tehnologia şi sistemele dezvoltate de HTC Super Floor Suedia care transformă podelele din beton gri şi neatrăgătoare în pardoseli strălucitoare, uşor de curătat, ecologice şi durabile.

Fie că este vorba despre cele comerciale, industriale sau rezidenţiale, de interior sau exterior, pardoselile PARDEX vă vor face să apreciaţi faptul că păşiţi pe suprafaţe speciale din beton.

DE CE SĂ RECONDIȚIONAȚI PARDOSELILE DIN BETON?

Dorim să vă facem cunoscute câteva aspecte pentru a fi siguri că dumneavoastră, CLIENTUL, primiți exact podeaua pe care o doriți. La fel ca și în cazul pardoselilor din lemn sau ceramică și în cazul celor din beton există avantaje și dezavantaje.

De-a lungul anilor, betonul se contaminează cu detergent, uleiuri de tot felul, alţi agenţi chimici, urme de anvelope, chiar şi bucăţi de lemn. Prin recondiţionare, putem elimina toate aceste neajunsuri, scoţând la suprafaţă un strat nou de beton, mai rezistent, care păstrează caracteristicile proiectantului fiind, totodată, rezistent la zgârieturi și cel mai important are COSTURI DE ÎNTREȚINERE MICI.

Pașii pe care îi urmăm atunci când recondiționăm pardoselile din beton

Metodele HTC Superfloor

slefuire beton